Facebook i Instagram oglašavanje

Oglašavanjem na Facebooku i Instagramu ciljajte točno one klijente koje želite privući

Facebook i Instagram su dvije najpopularnije društvene mreže na svijetu i koriste se od strane milijardi ljudi širom svijeta.

Oglašavanje na društvenim mrežama je sve popularniji način koje tvrtke koriste za povećanje vidljivosti tvrtke i brenda, kao i privlačenja posjetitelja na svoju web stranicu.

Kombinacijom preciznog ciljanja, visoke vidljivosti, brzog djelovanja, fleksibilnosti i mogućnosti mjerenja rezultata, oglašavanje na Facebooku i Instagramu može biti vrlo efektivan način povećanja posjećenosti vaše web stranice i povećanja prodaje.

Oglašavanje na društvenim mrežama, poput Facebooka i Instagrama, ima brojne prednosti nad tradicionalnim načinima oglašavanja

Visoka učinkovitost: oglašavanje na društvenim mrežama je poznato po visokoj učinkovitosti, pogotovo kada je ciljano na određenu publiku.
Visoka razina interakcije: Oglašavanje na društvenim mrežama omogućuje visoku razinu interakcije s potencijalnim kupcima, što može pomoći u izgradnji imidža vašeg brenda i povećanja prodaje.
Precizno ciljanje potencijalnih klijenata: oglašavanje na društvenim mrežama omogućava precizno ciljanje oglasima korisnike iz određenih demografskih skupina (dob, spol), lokaciji i interesima. To znači prikazivanje vaših oglasa samo onim korisnicima za koje smatramo da su najviše zainteresirati za vaše proizvode, ili usluge.
Visoka vidljivost oglasa: oglašavanje na društvenim mrežama omogućava vidljivost vašeg oglasa na news feedu ciljanih korisnika, što povećava šanse da će ih oni vidjeti, pročitati i kliknuti.
Brzo djelovanje: oglašavanje na društvenim mrežama omogućava brzo postizanje rezultata, jer oglasi mogu biti vidljivi odmah nakon što se kreiraju.
Fleksibilnost: prilagodite ćemo kampanju vašim poslovnim ciljevima i budžetu. Možete odabrati koliko želite potrošiti na kampanju i u kojem vremenskom periodu, koje demografske skupine želite ciljati i gdje želite prikazivanje vaših oglasa.
Mjerenje rezultata: oglašavanje na društvenim mrežama omogućava mjerenje rezultata vaše kampanje u realnom vremenu, tako da možemo brzo vidjeti što je uspješno i što treba promijeniti. To nam pomaže u optimiziranju oglasne kampanje i postizanju što boljih rezultata.
Niski troškovi: oglašavanje na društvenim mrežama je jeftinije od oglašavanja putem drugih medija, poput televizije ili radija.

Ukoliko želite iskoristiti sve prednosti koje oglašavanje na Facebooku i Instagramu nudi, kontaktirajte nas za uslugu oglašavanja na Facebooku.

Naša usluga Facebook oglašavanja uključuje:

Izradu strategije oglašavanja na Meta Ads-u (Facebook Ads-u) koja se temelji na vašim poslovnim ciljevima
Definiranje ciljane publike na temelju demografskih podataka, lokacije, interesa, ponašanja i drugih relevantnih parametara
Izradu atraktivnih oglasa prilagođenih ciljanoj publici koji se ističu na Facebooku i Instagramu
Praćenje i analiziranje rezultata kampanje i sukladno optimiziranje i poboljšanje kampanje
Redovito izvješćivanje o performansama kampanja kako biste dobili uvid u uspješnost oglašavanja
Pružanje stručne podrške i savjeta tijekom cijelog trajanja vaše kampanje

Kao stručnjaci za oglašavanje na Facebooku, pomoći ćemo vam u izradi i implementaciji efektivne kampanje koja će se temeljiti na vašim poslovnim ciljevima, kreiranju atraktivnih oglasa i ciljanju točno onih korisnika koje želite privući.

Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo pomoći vašoj tvrtki postići uspjeh na društvenim mrežama.

Facebook logo
Facebook logo

Često postavljana pitanja

Pošaljite nam upit za Facebook oglašavanje

Nautilus usluge digitalnog marketinga

Google Ads oglašavanje

Google Ads oglašavanje

Povećajte posjećenost vaše web stranice i privucite nove potencijalne kupce s našom uslugom Google Ads…

SEO optimizacija web stranica

SEO optimizacija web stranica

Poboljšajte poziciju vaše web stranice u rezultatima pretraživanja s našom uslugom SEO optimizacije SEO optimizacija…

Email marketing - Newsletter

Email marketing

Email marketing i Newsletteri su jedan od najmoćnijih alata za održavanje stalne veze s korisnicima…

Analiza web stranica

Analiza web stranica

Analiza web stranice ili web analitika je važan alat za svakog vlasnika web stranice Analiza…

Održavanje web stranica

Održavanje web stranica

Održavanje web stranice pomaže u održavanju performansi, sigurnosti i relevantnosti vaše stranice Usluga održavanja web…

Najnovije s našeg bloga o Facebook i Instagram oglašavanju

Scroll to Top