Dizajn i izrada web stranica

Izrada web stranice je važan korak u izgradnji vašeg online prisustva i pozicioniranju vaše tvrtke na tržištu

Nautilus je stručan tim za dizajn i izradu web stranica koji vam pruža profesionalne i kreativne usluge dizajna i izrade web stranica koje će pomoći vašem poslovanju da izraste i razvija se.

Nautilus usluga dizajna i izrade web stranica u 3 koraka:

Dizajn web stranice

Dizajn modernih i atraktivnih web stranica koje će privući posjetitelje i pomoći u ispunjenju vaših potreba i poslovnih ciljeva.

Izrada web stranice

Izrada prilagođene web stranice i integracija različitih alata i funkcionalnosti kao što su npr. formulari za kontakt, galerije slika, newsletter… i drugih.

Optimizacija web stranice

Optimizacija izrađene web stranice za sigurnost, brzinu i SEO kako bi se vaša web stranica lakše našla na Google-u i drugim pretraživačima.

Izraditi ćemo za vas vrhunsku i modernu web stranicu u skladu s vašim potrebama i budžetom.

Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit za suradnju.

Uključeni su svi elementi koje moderna web stranica treba imati:

Responzivni dizajn: moderna web stranica treba biti prilagodljiva različitim veličinama ekrana, od računala do pametnih telefona, kako bi bila lako čitljiva i upotrebljiva na svim uređajima. Sve više ljudi koristi pametne telefone za online aktivnosti, stoga je važno da vaša web stranica bude lako upotrebljiva i prilagođena za mobilne uređaje.
2/11 Brzo učitavanje: vrijeme učitavanja web stranice može utjecati na korisničko iskustvo i stopu odlaska s web stranice. Stoga je važno da se vaša web stranica brzo učitava, kako bi se smanjilo frustracije korisnika i povećala stopa pregledavanja.
3/11 Lako navigiranje: korisnici trebaju lako pronaći ono što traže na vašoj web stranici. Stoga je važno da imaju jasan i logičan izbornik i da se sve informacije lako mogu pronaći putem navigacije.
4/11 Optimizacija za pretraživače (SEO): web stranica treba biti optimizirana za pretraživače, kako bi se lakše našla na Google-u i drugim pretraživačima. To uključuje korištenje odgovarajućih meta opisa, naslova i ključnih riječi, te korištenje odgovarajućih struktura linkova i tagova.
5/11 Jasno definiranu ciljanu publiku i sadržaj prilagođen njenim potrebama i interesima. To uključuje upotrebu jezika i stila koji će privući i zadržati posjetitelje, te pružiti im vrijedne informacije i resurse.
6/11 Sadržaj koji se redovito ažurira: web stranica treba imati redovito ažuriran sadržaj kako bi privukla i zadržala posjetitelje. To može uključivati blog postove, novosti, videozapise i druge vrste sadržaja. Funkcionalnost CMS sustava WordPress vam omogućuje samostalno i jednostavno ažuriranje sadržaja.
7/11 Obrazac za kontakt: jednostavan i lako dostupan obrazac za kontakt, kako bi korisnici mogli lako stupiti u kontakt s vama putem e-pošte, ili drugih kanala.
8/11 Pravila privatnosti i GDPR sukladnost: pružaju zaštitu vašim korisnicima i osiguravaju upotrebu njihovih podataka u skladu s propisima, te također pomažu u povećanju povjerenja vaših korisnika u vašu web stranicu.
9/11 Sigurnost: sigurna i zaštićena web stranica. To uključuje korištenje sigurnosnih protokola poput HTTPS-a i SSL-a za šifriranje podataka, te redovito ažuriranje softvera i sigurnosnih zakrpa kako bi se spriječili hakeri i ostali napadi.
10/11 Alati za društvene mreže: web stranica treba imati integrirane alate za društvene mreže, kako bi korisnici lako mogli dijeliti sadržaj i povezivati se s vašom tvrtkom.
Naposljetku, atraktivan i profesionalan dizajn koji će privući pozornost posjetitelja i pomoći u izgradnji pozitivnog imidža vaše tvrtke. To uključuje korištenje odgovarajućih boja, fontova, slika i drugih vizualnih elemenata koji će privući pažnju i pomoći u stvaranju profesionalnog izgleda.
… i vaša web stranica je završena.
100

Za vašu novu web stranicu nudimo sveobuhvatnu uslugu koja će vašu prisutnost na internetu podići na profesionalnu razinu

Smještaj web stranica

Jedna od naših usluga je i pružanje smještaja (hostinga) prilagođenog potrebama vaše nove web stranice.

Posebno optimiziran hosting za web stranice koje izrađujemo osigurava 99,9% dostupnost vaše nove web stranice posjetiteljima uz nadprosječnu brzinu, pouzdanost i sigurnost.

Održavanje web stranica

Nudimo i prilagođene pakete održavanja web stranica kako bismo i nakon izrade web stranice i nadalje osigurali besprijekoran rad. Redovito ćemo provjeravati sigurnost, ažurirati software i brinuti se o tehničkim aspektima vaše web stranice.

To vam omogućuje fokusiranje na svoj posao, dok mi brinemo o vašoj web stranici.

Još niste sigurni treba li Vam web stranica?

Izrada web stranice je najučinkovitije ulaganje u marketing koje donosi brojne prednosti za tvrtke

Povećana dostupnost: web stranica omogućuje klijentima pronaći informacije o vašoj tvrtki i proizvodima, ili uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez obzira na to gdje se nalaze.
Povećana vidljivost: web stranica može povećati vidljivost vaše tvrtke na internetu, što može pomoći u povećanju broja posjetitelja i potencijalnih kupaca.
Povećana prodaja: ako je vaša web stranica atraktivna, lako upotrebljiva i sadrži informacije koje korisnici traže, to može pomoći u povećanju prodaje vaših proizvoda ili usluga

Ukoliko želite profesionalni izgled vaše web stranice, laku dostupnost i više posjetitelja, mi ćemo vam pomoći to postići.

Često postavljana pitanja

Pošaljite nam upit za izradu web stranice

Nautilus usluge digitalnog marketinga

Google Ads oglašavanje

Google Ads oglašavanje

Povećajte posjećenost vaše web stranice i privucite nove potencijalne kupce s našom uslugom Google Ads…

SEO optimizacija web stranica

SEO optimizacija web stranica

Poboljšajte poziciju vaše web stranice u rezultatima pretraživanja s našom uslugom SEO optimizacije SEO optimizacija…

Email marketing - Newsletter

Email marketing

Email marketing i Newsletteri su jedan od najmoćnijih alata za održavanje stalne veze s korisnicima…

Analiza web stranica

Analiza web stranica

Analiza web stranice ili web analitika je važan alat za svakog vlasnika web stranice Analiza…

Održavanje web stranica

Održavanje web stranica

Održavanje web stranice pomaže u održavanju performansi, sigurnosti i relevantnosti vaše stranice Usluga održavanja web…

Najnovije s našeg bloga o web stranicama i web dizajnu

Scroll to Top